Unieke communie bedankjes bij Bravoo

Al aan de communie bedankjes gedacht? Naar het communie of lentefeest kijkt je communicantje uiteraard al lang uit, en ook het hele gezin leeft er naar toe. Er komt wel veel bij kijken en er is veel om aan te denken. We reserveren een leuke zaal, stellen een heerlijk menu samen, zorgen voor de meest perfecte outfit voor onze communicant en hebben alvast de afspraak bij de kapper gepland. Het wordt vast een fantastisch feest waar zowel het communicantje als de gasten met plezier aan terug denken. En daar horen ook communiekaartjes en communie bedankjes bij.

Communie bedankjes om uit te delen aan alle gasten  

Bij een communie of lentefeest hoort niet alleen het feest, maar horen dus ook kaartjes en bedankjes om uit te delen. Leuke communie bedankjes maken het feest helemaal af, want niets is zo leuk als de gasten te bedanken voor hun komst. Het is dan ook altijd fijn om een kleine attentie te geven en te krijgen. Een aandachtspuntje bij het bestellen van de communie bedankjes is dat er zeker voor alle uitgenodigde gasten communie bedankjes voorzien zijn. Om er voor te zorgen dat er voldoende communie bedankjes zijn, is het van belang vooraf een lijstje op te maken met hoeveel volwassenen en kinderen er zullen aanwezig zijn.

Welke communie bedankjes kies je?

De keuze aan communie bedankjes is heel ruim. Meest populair zijn uiteraard de communiekaartjes, maar er kan ook gekozen worden voor kleine cadeautjes of voor beide. Er zijn heel wat mogelijkheden bij het maken van leuke communiekaartjes. Communiekaartjes en lentefeestkaartjes kunnen een creatieve en opvallende lay-out krijgen. Ongeacht de stijlvoorkeur kan elk kaartje een leuke uitvoering kennen. Sommige zijn kleurrijk, speels, lief, stoer, vooral typografisch of zwart-wit, en sommige hebben illustraties, bloemen of andere patronen. Mogelijke stijlen zijn hip en trendy, basic, retro-vintage, eco, klassiek, romantisch, chique of origineel. Of je nu kiest voor een stoere communiekaart met hippe print of een trendy communiekaart met mooie kleuren, het kan allemaal zolang het maar bij je communicantje past. Met communiekaartjes in verschillende versies vind elk vast een favoriet kaartje. 

Unieke communie bedankjes met gepersonaliseerde afwerking

Communie bedankjes zijn nog eens zo leuk als het originele en gepersonaliseerde geschenkjes zijn. Met een gepersonaliseerde afwerking maak je er iets heel unieks van. Bij het personaliseren van communie bedankjes kan je kiezen voor een eenvoudige afwerking met enkel vermelding van de naam en de datum. Maar wanneer het toch ietsje meer mag zijn, kan je kiezen voor leuke figuurtjes of mooie foto’s van het communicantje. Met een mooie foto, een passend gedichtje, een persoonlijk tekstje of een leuke eigen tekening, krijgen de communiekaartjes en andere communie bedankjes een heel eigen toets.

Communie bedankjes professioneel ontworpen  

Met de professionele hulp van een designer krijg je designvolle èn gepersonaliseerde communiekaartjes. Het is nog eens zo mooi wanneer de communie cadeautjes ook in lijn liggen van de communie kaartjes op gebied van huisstijl. Er kan gekozen worden voor gepersonaliseerde doosjes, blikjes, snoepjes en snoepzakjes, click-clack muntdoosjes, wikkels, magneten, sleutelhangers, pins en badges, flesopeners, flesjes, zeepjes, bellenblazers, badzout, washandjes, legodoosjes, labels en stickertjes, memospelletjes, potlooddoosjes, notitieboekjes, fotoklemmetjes, jojo’s, springtouwen, strandballen, frisbees, waterflessen, domino’s, rugzakjes, markeerstiftjes, kaarsjes, fotokubusjes, stickers, spiegeltjes, potjes, schuifpuzzeltje, chocoladereepjes, kaarshouders, mini-bloempotjes met bloemzaad,  nootjes of chips in een blikje en zoveel meer.  Wat je ook kiest als communie bedankjes, door ze te laten bedrukken zorg je voor een stijlvolle en persoonlijke aanpak. Zowel het gekozen formaat als het gekozen papier zullen mee het design van de communiekaartjes bepalen.

Bestel je communie bedankjes bij Bravoo en reken op een professionele uitwerking en snelle levering van de communiekaartjes. Laat je alvast inspireren op onze site door de leuke kaartjes voor het communie- en lentefeest