Kiezen voor de mooiste geboortegedichtjes bij Bravoo

Met de komst van je kindje wil je natuurlijk ook graag een mooi geboortegedichtje voor op het geboortekaartje. Wanneer je dan op zoek gaat naar een leuk geboortegedichtje zal je merken dat het aanbod geboortegedichtjes heel ruim is. Om je wat te helpen bij het maken van de juiste keuze uit de vele lieve geboortegedichtjes die ontroeren, geven we je alvast enkele tips waar je rekening kan mee houden bij het kiezen van je favoriete geboortegedichtjes. 

De lengte van geboortegedichtjes

Je kan zowel voor lange geboortegedichtjes als korte geboortegedichtjes kiezen. Geboortegedichtjes hoeven ook niet ellenlang te zijn om mooi te zijn. 1 zinnetje kan soms meer zeggen dan duizenden woorden.

De invalshoek voor geboortegedichtjes

De insteek voor de geboortegedichtjes kan sterk verschillen. Zo kan als onderwerp gekozen worden voor geboortegedichtjes die vertellen over de zwangerschap, de negen maanden, de ooievaar, het zoveelste kindje, een meisje, een jongen en zoveel meer. Naast de gekozen invalshoek, kunnen geboortegedichtjes ook vertellen hoe blij je bent met je pasgeboren kindje. Thema’s die veel aan bod komen, zijn onder meer liefde en geluk. Daarnaast bestaan er geboortegedichtjes voor alle situaties en scenario’s. Zo vind je geboortegedichtjes voor meerlingen, couveusekindjes, keizersneebaby’s, bombaby’s, langverwachte baby’s en adoptiekindjes.

Religieuze geboortegedichtjes

Geboortegedichtjes kunnen ook religieus geïnspireerd worden door bijvoorbeeld het Christendom, de islam of het boeddhisme.

De stijl van geboortegedichtjes

Geboortegedichtjes kunnen ook helemaal gekozen worden volgens jouw stijl. Kies je voor lieve dromerige geboortegedichtjes of spreken stoere geboortegedichtjes je juist meer aan? Misschien vind je originaliteit net het belangrijkste of hou je vooral van een vrolijke noot. Liefdevolle geboortegedichtjes weten menigeen te ontroeren. Andere gevoelens die aan bod komen, zijn blijdschap, trots en dankbaarheid. Het is vooral de bedoeling dat de geboortegedichtjes vertellen wat je voelt bij de geboorte van je baby, hoe de komst van je baby voelt en welke wensen je voor je kleine baby hebt. Je kan kiezen voor rijmende geboortegedichtjes, maar dat is zeker niet noodzakelijk, aangezien vooral de oprechtheid weet te ontroeren voor een mooi geboortegedicht.

De taal van geboortegedichtjes

Ook de taal van geboortegedichtjes kan gekozen worden. Zo is er keuze uit Nederlandse geboortegedichtjes, Engelse geboortegedichtjes, Franse geboortegedichtjes en zo meer.

Ook aan het nadenken over een origineel geboortekaartje met leuk geboortegedichtje? Neem dan snel contact met ons op. Bravoo luistert met plezier naar jouw wensen. Je vindt er mooie geboortegedichtjes en lees er ook waarom we kiezen voor geboortegedichtjes