Hippe geboortekaartjes voor een bijzonder moment

Deel het fantastische moment van de geboorte van jullie kindje met de wereld aan de hand van hippe geboortekaartjes. De geboorte van jullie kindje willen jullie uiteraard op een leuke manier aankondigen. Ongeacht of het nu jullie eerste kindje is, het toch al jullie tweede of meer is, of als jullie misschien wel een tweeling of meerling verwachten, is elk kindje uniek. Daarom kiezen we voor originele ontwerpen en creëren we steevast hippe geboortekaartjes.

Leuke collectie aan hippe geboortekaartjes

Bij Bravoo kan je kiezen uit een nieuwe collectie aan hippe geboortekaartjes met leuke designs die helemaal ontworpen zijn door ervaren ontwerpers. Vrolijke dierenprints, schattige silhouetten en Scandinavische geïnspireerde tekeningen zijn allemaal mogelijk. Met een geboortekaartje uit de bestaande collectie hoef je enkel nog de info aan te leveren voor de tekstuele invulling. Wanneer gebaseerd wordt op een bestaand geboortekaartje, kom je al snel tot een afgewerkt kaartje. In het bestaande assortiment kan gekozen worden voor uiteenlopende designs, stijlen en kleuren. Elk geboortekaartje kan op een eigen manier uniek gemaakt worden aan de hand van de gekozen kleur en de gewenste vorm, maar ook met een leuk en origineel lettertype. Zo kan een kaartje uit de collectie toch een persoonlijke toets krijgen. Met een persoonlijk tekstje, eigen tekening of foto worden unieke geboortekaartjes heel eenvoudig ontworpen. Met een ruime collectie aan hippe geboortekaartjes vinden jullie vast een kaartje dat helemaal bij jullie kindje past.

Gepersonaliseerde hippe geboortekaartjes op maat

Ook gepersonaliseerd maatwerk is mogelijk waarbij hippe geboortekaartjes gepersonaliseerd worden. Zo kan de klant zelf een ontwerp aanleveren dat vervolgens door Bravoo verder wordt uitgewerkt. Door te kiezen voor geboortekaartjes die helemaal uniek en gepersonaliseerd ontworpen zijn, is originaliteit verzekerd. De ervaren vormgevers van Bravoo maken voor jullie unieke en hippe geboortekaartjes op maat. Input van de klant kan hier ook bij verwerkt worden. Met bijvoorbeeld een foto van jullie baby wordt al snel een uniek kaartje gemaakt. Ook een tekening van grote broer of zus kan zorgen voor heel persoonlijke invulling.

Hippe geboortekaartjes in alle stijlen

Voor jongens zijn er hippe geboortekaartjes zoals stoere kaartjes in blauw of vrolijke kaartjes met tekeningen. Ook voor meisjes zijn er hippe geboortekaartjes zoals dromerige roze kaartjes of originele kaartjes met een silhouet of patroontje. Geboortekaartjes in retro stijl of vintage stijl laten je helemaal terugdenken aan de stijl van weleer. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van kleuren als groen, oranje en bruin gecombineerd met lieve tekeningen. Geboortekaartjes in romantische stijl staan voor de pure liefde voor jullie kindje. Kleine afbeeldingen van speelgoed zorgen dan weer voor een speelse look. Of je nu houdt van een trendy, klassieke of retro stijl, bij Bravoo vind je steeds een ruim assortiment aan mogelijkheden. Daarnaast is ook keuze uit verschillende kaartformaten waaronder vierkant, rechthoekig, Amerikaans en postkaart. Bravoo biedt steeds verschillende mogelijkheden aan. Afgewerkt met een gekleurde enveloppe is het kaartje nog leuker om te geven. Daarnaast kan je er ook terecht voor originele doopsuiker. Neem alvast een kijkje naar het aanbod.