Huwelijksuitnodigingen als mooie herinneringen

Een huwelijksuitnodiging is altijd leuk om te krijgen. Maar sommige huwelijksuitnodigingen zijn zo bijzonder dat ze je altijd bijblijven dankzij hun originaliteit. Wij laten de creativiteit alvast stromen met enkele leuke ideeën. 

Huwelijksuitnodigingen die aanspreken

·         Een foto zegt meer dan duizend woorden, daarom blijven fotokaarten altijd aanspreken en worden ze ook bijgehouden. Bovendien zorgen ze meteen voor een heel persoonlijke toets aan jullie huwelijksuitnodigingen.

·         Vertel over jullie zelf en de weg die jullie reeds aflegden samen. Neem jullie gasten met jullie huwelijksuitnodiging mee op wandel. Ze staan vast al te popelen om erbij te zijn bij jullie volgende grote stap.

·         Ook een leuke pop-upkaart weet jong en oud steeds te fascineren. Wanneer jullie al kussend samen uit de huwelijksuitnodiging springen, is het enthousiasme voor jullie huwelijk verzekerd.

Huwelijksuitnodigingen die verrassen

·         Maar jullie kunnen er ook uit springen met een aparte vorm voor jullie huwelijksuitnodigingen. Zo kan een kaartje in de vorm van een charmante glazen bokaal bijvoorbeeld mooi passen bij een huwelijk in landelijke stijl.

·         Met een fijne draaischijf als huwelijksuitnodiging geef je nog niet meteen alles prijs, maar vertelt het kijkvenster de boodschap enkel in stapjes afhankelijk van wat je draait.

·         Met een mooie huwelijksuitnodiging in puzzelvorm wordt verwezen naar hoe jullie voor elkaar het ultieme stukje vormen die de puzzel compleet maakt. Het is niet alleen origineel maar ook leuk voor de gasten om de boodschap pas te weten komen nadat ze de puzzel gemaakt hebben.

·         Het grootste lotje uit de loterij is wanneer twee geliefden elkaar vinden. Maak van je huwelijksuitnodiging een eigen lotje en laat je gasten de winnende combinatie krassen om naar het huwelijksfeest te komen.

Huwelijksuitnodigingen met unieke technieken

·         Aan de hand van lasercut kunnen hele fijne tekeningen gesneden worden met een verfijnd en verbluffend resultaat. De lasercut techniek wordt toegepast in allerlei materialen. Naast verschillende soorten papier is ook hout heel populair bij huwelijksuitnodigingen.

·         Werkelijk alle stijlen zijn mogelijk. Voor een shiny huwelijk kan gebruik gemaakt worden van glanzende folies en goudkleurige afwerkingen. Voor een extra vleugje romantiek kan gekozen worden voor strikjes en zegels. Kiezen jullie voor een huwelijk in retrostijl dan trekken jullie deze stijl dus ook best door in jullie huwelijksuitnodigingen met retro zeefdruk bijvoorbeeld. Of houden jullie het liever traditioneel, dan zijn er uiteraard ook heel wat mogelijkheden.

Ongeacht welke stijl jullie verkiezen, bij Bravoo vinden jullie zeker de huwelijksuitnodigingen van jullie dromen. Voor passende trouwuitnodigingen voor jullie grote dag kunnen jullie dus bij ons terecht. Bij Bravoo vind je vast de Neem snel een kijkje naar ons aanbod huwelijksuitnodigingen of contacteer ons voor feestelijke uitnodigingskaarten op maat.  Bestel de juiste hoeveelheid uitnodigingen bij Bravoo en bestel tijdig je uitnodigingen