Originele doopsuiker omdat elk kindje uniek is

Bij een uniek moment hoort ook een bijzonder geschenk, daarom zorgen wij bij de geboorte van jullie kindje steevast voor originele doopsuiker. Originele doopsuiker is niet alleen leuk om te geven en te krijgen, maar is ook iets waar jullie en jullie kindje later trots kunnen op zijn. 

Originele doopsuiker maak je zelf of bestel je bij Bravoo

Wanneer jullie de geboorte van jullie kindje willen vieren met leuke doopsuiker, kan je ervoor kiezen de doopsuikers zelf te maken of om originele doopsuiker te bestellen bij Bravoo. Om zelf doopsuiker te maken zijn er heel wat tips te vinden voor leuke DIY-projectjes. Doopsuikerzakjes zijn heel eenvoudig zelf te maken met een leuke stof en een naaimachine. Bij Bravoo vind je alvast allerlei soorten en maten aan zakjes, doosjes en potjes om je doopsuiker in af te geven. Ook kan je beroep doen op Bravoo voor de afwerking en personalisatie van de doopsuiker aan de hand van leuke stickertjes, houten labeltjes of andere fijne details. Zo hoef je enkel nog de doopsuikers in elkaar te steken. Daarnaast kan Bravoo ook een volledig afgewerkt totaalconcept aanleveren. 

Originele doopsuikers samenstellen of laten maken op maat

Doosjes en zakjes zoals de puntzakjes met doopsuikers zijn standaard, maar natuurlijk zijn ook heel veel andere cadeautjes mogelijk. Bravoo biedt een divers assortiment aan standaard doopsuikers, maar ook doopsuikers op maat. Vanuit het bestaande assortiment kunnen leuke combinaties gemaakt worden. Leuke geboortelabels met de naam van jullie kindje kunnen aan de doopsuiker worden gehangen. Voor de geboortelabels kan onder meer gekozen worden voor papieren kaartjes, badges, stickertjes of sleutelhangers en deze zorgen al snel voor de uitstraling van originele doopsuiker. Leuke doopsuikerdoosjes kunnen zowel traditioneel als origineel zijn, ontdek snel de vele mogelijkheden bij Bravoo. 

Originele doopsuiker of een andere leuke attentie   

Als doopsuiker zelf wordt vaak gekozen voor suikerbonen. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en smaken. Met linten, stickers, stempels en wasknijpertjes kan de doopsuiker op een leuke manier afgewerkt worden. Er kan dus gekozen worden voor suikerbonen als standaard doopsuiker of voor andere originele doopsuiker. Wie graag originele doopsuiker wil, kan ook kiezen voor snoepjes, snoepspikkels, amandelnootjes met suiker of honing errond, gepofte rijstkorrels, honing, likeur, bloempitjes, bloembollen, potloodjes. Maar je kan ook voor totaal andere geboortecadeautjes kiezen zoals marshmellows, rotsjes, zuurtjes, lolly’s, snoepreepjes, chocoladereepjes, gelukskoekjes, cupcakes, confituurtjes, bierflesjes, zeepflesjes, bellenblazers, stoepkrijt, jojo’s, schuifpuzzeltjes, zakspiegeltjes, ledlampjes, kaarsjes, magneetjes en plantjes.

Originele doopsuiker vraagt om een leuke presentatie

Doopsuikertraktaties zijn een leuke gift aan familie, vrienden, collega’s, buren en kennissen om het blije nieuws aan te kondigen. Al deze originele doopsuiker is uiteraard nog leuker wanneer deze ook op een originele manier gepresenteerd worden. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudige doopsuikermand, maak met grote houten letters de naam van jullie kindje of hang de doopsuiker in een doopsuikerboom. Wanneer het nog origineler mag, kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld een retroreistas, een herbruikbare speelgoedkist of misschien zelfs een kauwgomballenautomaat waarmee de gasten hun doosje kunnen vullen naar wens. Met leuke heliumballonnen, kleurrijke tafellopers en placemats en andere vrolijke tafelversiering komt de doopsuiker ten slotte helemaal tot zijn recht. Neem alvast contact op met Bravoo wanneer jullie op zoek zijn naar leuke en originele doopsuiker. Ook voor bijpassende hippe geboortekaartjes zijn jullie er aan het juiste adres. Verder geven we jullie graag advies bij het bestellen van jullie originele doopsuiker