Blog

Vind inspiratie voor jouw feest!
Ontdek de leukste ideetjes voor jouw uniek moment!

  • June 8th, 2022

Ja, ik wil... - Trouwen in stijl


Bravoo geeft jullie moment vol liefde graag vorm. Ben je net als Margaux en Arnout op zoek naar puur en creatief drukwerk dat past bij wie jullie zijn als koppel? Bravoo ondersteunt en inspireert je graag.

  • June 5th, 2022

Een wow-effect voor de geboorte van je kindje


Bravoo is er graag bij op één van de mooiste momenten van jullie leven: de geboorte van jullie kleine spruit. Zoek je net als Eveline en Stijn een uniek concept dat 100 % bij jullie past? Bravoo ondersteunt en inspireert je graag.

  • June 8th, 2020

Het unieke begin van een bijzonder nieuw leven


Wil je de geboorte van je kleine spruit tot in de puntjes voorbereiden? Ben je in je zoektocht naar originele ideeën het noorden kwijt? Laat je dan zeker inspireren door het verhaal van Eline en Thomas. Zij zijn in de wolken over de aanpak van het Bravoo-team.

  • March 18th, 2020

Doopsuiker hoeft niet altijd traditioneel te zijn


Verwelkomen jullie spoedig een baby’tje? Super, zo’n leuk nieuws! Ben je al enkele maanden ver en heb je al de nodige inspiratie opgedaan via Pinterest, Google, …? Of weet je nog maar net dat je zwanger bent en ben je toch al stiekem even aan het wegdromen bij het geboorteconcept van jouw kindje?

  • March 12th, 2020

Letterpress, een druktechniek die meer biedt dan enkel een mooi uitzicht.


Ken jij hét unieke kenmerk van letterpress? De bedrukte delen kan je namelijk niet alleen zien, maar ook écht voelen. Deze delen worden met behulp van een cliché (een metalen plaatje met daarop het te bedrukken ontwerp in spiegelbeeld) en inkt in het papier geduwd. Op die manier verkrijgen we een reliëf.

  • March 12th, 2020

Trotse wedding professional bij House of Weddings


House of Weddings verenigt de meest betrouwbare wedding professionals en maakt het voor jullie gemakkelijker om de juiste leveranciers te vinden. Wij dragen dan ook met trots hun kwaliteitslabel.

  • August 8th, 2020

Geboorteconcept Celeste - Alle mogelijkheden op een dienblaadje


Als er een kindje op komst is, heb je heel wat aan je hoofd. De kinderkamer inrichten, een geboortelijst aanleggen, nadenken over de naam… om over het geboortekaartje nog te zwijgen! Op zo’n moment komt Bravoo als geroepen: Leen en haar team ontwerpen voor jou een totaalconcept, van het geboortekaartje tot de doopsuiker. Of de hartjessnoep, in het geval van baby Celeste. Een gesprek met trotse mama Sophie.