Geboortekaartjes (en meer). Persoonlijk, net zoals jouw moment.

De geboorte van jouw kindje is een unieke gebeurtenis. Kies daarom voor een heel persoonlijk geboortekaartje en maak er ineens een fijn totaalconcept van door hetzelfde ontwerp te laten terugkomen in je doopsuiker. Wist je dat jouw uniek ontwerp ook kan doorgetrokken naar de muurdecoratie in de kinderkamer? Zelfs het (eerste) pakje van jouw kindje kan ook op maat gepersonaliseerd worden.

De eerste stap zet je samen met jouw Bravoo-ontwerpster in onze inspiratiestudio. Wij helpen jou de beste keuzes maken. Daarna ontwerpen we iets dat helemaal past bij jóuw verhaal. En geen zorgen: we regelen ook de productie tot in de puntjes.

Bravoo? Dat doe je zo!

De eerste keer dat je jouw baby'tje ziet is een heel bijzonder moment. Ook je geboortekaartje kan zo een onvergetelijke eerste indruk geven. Zeker als je kiest voor een ontwerp dat helemaal bij jou past. Een uniek ontwerp verdient het om op de beste manier gedrukt te worden. Ook daar kennen we alles van bij Bravoo. We werken met mooie papiersoorten en zijn op de hoogte van élke druktechniek. Wij weten snel te schakelen na de geboorte én bieden een uitstekende kwaliteit en service aan! Je kindje verdient nu eenmaal het beste.


Heb je totaal geen inspiratie en kijk je graag eerst even naar de bestaande collecties? Ook dat is mogelijk bij Bravoo. Er zijn verschillende geboortekaartjes beschikbaar met waarbij ook speciale druktechnieken (bijvoorbeeld foliedruk) zeer betaalbaar zijn. Zin om even te snuisteren?  Bel of mail ons en reserveer de collecties. De geboorteboeken zullen klaarliggen voor jou in onze studio.


Bravoo zorgt voor een rode draad doorheen het ontwerp van jouw geboortekaartje en het bijpassende doopsuikerconcept. Naast een mooi gepersonaliseerd doosje of geborduurd zakje is er een groeiende trend naar een blijvend geschenk. Het bezoeken van beurzen en (nieuwe) leveranciers houdt Bravoo ook wakker om nieuwe collecties en leuke ideeën in de inspiratiestudio te kunnen aanbieden. Ook voor de presentatie van het volledige verhaal denken de vormgeefsters graag mee, want élk detail moet kloppen. Benieuwd? Het begint allemaal met een afspraak in onze inspiratiestudio.
 
 
Vroeger was het eenvoudig: roze suikerbonen voor een meisje en blauwe voor een jongen. Vandaag is er meer dan enkel dat: ambachtelijke lollies, zachte gummies, popcorn, limonade en zoveel meer. Wij tonen jou dan ook graag ons  breed gamma aan snoepgoed. Onze klassieke suikerbonen zijn gemaakt met dé lekkerste Callebaut chocolade. Heerlijke varianten met nootjes of rijstkorrels zijn nu ook mogelijk in een prachtig kleurenpalet.  Je Bravoo-ontwerpster helpt je graag de goede keuzes te maken in onze inspiratiestudio. Kom lekker proeven.

 
Vervang je de traditionele doopsuiker liever door een origineel gepersonaliseerd cadeau'tje? Heb je geen idee wat dat allemaal kan zijn? In onze inspiratiestudio tonen we je heel wat ideeën. We trekken ook hier de rode draad door van jouw concept. Weet je wat extra leuk is? Zo’n gepersonaliseerde geschenkje wordt vaak meer gekoesterd dan standaard doopsuiker in een doosje. 

 
Geef je een leuke babyborrel? Of neem je graag de tijd om iedereen apart te ontvangen bij je thuis. In beide gevallen is het leuk als je met enkele details de kamer omtovert naar dezelfde stijl van jouw geboortedrukwerk. Dat is een echt concept! Gepersonaliseerde vlaggetjes, menu-kaartjes, servetringen. Het zijn kleine toetsen die een groot verschil maken. Jouw kindje verdient het om op die manier in de bloemetjes gezet te worden. En jijzelf ook. Maar hoe begin je eraan? Je Bravoo-designer helpt je de goede keuzes te maken in onze inspiratiestudio.

 
Bravoo is er niet enkel voor de toekomstige mama's en papa's. Want wat is er nu leuker dan een uniek cadeau geven aan iemand waar je heel veel om geeft? Er is zoveel mogelijk en wij helpen jou graag om hét juiste geschenk te vinden. Heb je iets gezien dat je leuk vindt? Meer informatie via 055 60 98 98 of info@bravoo.be.

 

    De roséfolie op het geboortekaartje van onze dochter is zo mooi! Het geheel klopt ook echt met ons doopsuikerconcept.

    Bedankt voor jullie engelengeduld en de fijne brainstormsessies!

    Wij zijn helemaal verliefd op de gepersonaliseerde houten plantenstekkertjes voor onze doopsuiker!

    Die lippenbalsems waren echt een topsuggestie als doopsuikergadget!