• by:
  • June 8th, 2020
  • Category:

Het unieke begin van een bijzonder nieuw leven


Wil je de geboorte van je kleine spruit tot in de puntjes voorbereiden? Ben je in je zoektocht naar originele ideeën het noorden kwijt? Laat je dan zeker inspireren door het verhaal van Eline en Thomas. Zij zijn in de wolken over de aanpak van het Bravoo-team.

Proficiat met de geboorte van jullie dochtertje Sam. Hoe hebben jullie de voorbereidingen van de geboortekaartjes en de doopsuikerartikelen aangepakt?

De eerste maanden waren we vooral blij met het heuglijke nieuws. Zo’n vier maanden voor de geboorte begonnen we te plannen. Het was geen grote stap om bij Bravoo aan te kloppen. Ik weet dat mijn zus Leen met haar team prachtige concepten realiseert. Omdat ik zelf ook creatief ben, had ik wel al inspiratie opgedaan. Maar ik merkte dat het aanbod veel uitgebreider was dan bij de geboorte van ons zoontje Roel. Ik kreeg keuzestress. Daarom beslisten we om de hulp van Bravoo in te roepen. Uiteindelijk werd het iets totaal anders dan wat we eerst in gedachten hadden. 

In hoeverre betekende Bravoo een meerwaarde in jullie zoektocht?

Leen en haar team hebben ons geholpen om bepaalde knopen door te hakken. Met een vernieuwende, creatieve insteek stapten ze mee in ons verhaal. Zo is het Bravoo dankzij de proactieve aanpak gelukt om het velvetpapier voor de kaartjes toch in onze favoriete kleur te vinden. Ook als koppel beleef je een bijzondere ervaring. Je stapt een ware sprookjeswereld binnen. De website geeft al een duidelijk beeld van wat mogelijk is. Maar de livebeleving is echt uitzonderlijk. Zelf shop ik graag en regelmatig online. Maar voor zulke gelegenheden vind ik het belangrijk om de kleuren te zien en de materialen te voelen.

Alles is inderdaad heel mooi op elkaar afgestemd. Hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen?

Ja, we krijgen veel positieve reacties. Bezoekers en verplegend personeel zijn laaiend enthousiast. Alles begint bij het eerste contact. Na de ontvangst en kennismaking met het team neem je plaats in de inspiratieruimte. Daar word je ondergedompeld in verschillende stijlen. Je voelt direct welke het best bij je past. Op basis daarvan begeleiden zij je stapsgewijs. Ze leggen alle puzzelstukjes bij elkaar tot een prachtig en uniek geheel. Bravoo komt ook vernieuwend uit de hoek. Zo kon ik bijvoorbeeld uitpakken met een volledig nieuw idee. Het papier voor het geboortekaartje is bekleed met een velvetlaag. En als finishing touch werd de enveloppe gesloten met een hartje in roséfolie.

Heeft Bravoo jullie verrast met de aanpak?

Ja, we waren aangenaam verrast. Het is als koppel heel fijn om op die manier begeleid en op je wenken bediend te worden. Je voelt je echt prins en prinses. De hele aanpak hebben wij ervaren als geschenk aan onszelf. Is iets niet zoals verwacht? Dan steekt Leen dat niet onder stoelen of banken. Zo vond het team dat mijn idee van witte stickers op de ivoorkleurige enveloppen afbreuk deed aan het stijlvolle karakter. Bravoo stelde voor om de adressen op de enveloppen te printen. Het resultaat was heel mooi. Ook de communicatie en opvolging zijn klasse. Pure finesse van a tot z.

Zou je Bravoo aanbevelen aan vrienden?

Absoluut. Hier in de streek is Bravoo de enige die een totaalconcept biedt. Alles onder één dak. Je hoeft nergens anders heen. En dat gaat verder dan je denkt. Wil je een nachtlampje voor de kinderkamer in dezelfde kleur als het geboortekaartje? Of de print van het kaartje op de slaapkamermuur? Bravoo brengt het in orde. Het team gaat tot het uiterste om jou als klant te ontzorgen en gelukkig te maken.

Hoe zou je Bravoo in drie woorden omschrijven?

Uniek. Creatief. Happiness.