• by:
  • June 5th, 2022
  • Category:

Een wow-effect voor de geboorte van je kindje


Bravoo is er graag bij op één van de mooiste momenten van jullie leven: de geboorte van jullie kleine spruit. Zoek je net als Eveline en Stijn een uniek concept dat 100 % bij jullie past? Bravoo ondersteunt en inspireert je graag.

Gefeliciteerd met jullie eerste kindje. Wanneer begonnen jullie aan een geboortekaartje en doopsuiker te denken?

Eigenlijk was dat al heel snel. We keken zo hard uit naar de geboorte van onze zoon. Door na te denken over het kaartje en het doopsuikerconcept werd alles nog echter. Eerst ben ik op Pinterest gaan rondsnuffelen om ideeën te sprokkelen. En ook Stijn had zo zijn idee over wat het moest worden. Hij wou fluo en ik dacht aan aardetinten. Niet direct een match.

En dan kwamen jullie bij Bravoo terecht. Konden zij jullie helpen om er samen uit te komen?

Ik ken Leen en haar team omdat ik ook al met haar samenwerkte voor mijn professionele drukwerk. Ik wist dus dat Bravoo alles in huis heeft om uitzonderlijk werk af te leveren. We kregen eerst de tijd om alle mogelijkheden goed te bekijken, en dan heeft Leen voor ons de juiste dingen bij elkaar gezet. Je krijgt als koppel alle ruimte om te kiezen en voor een twijfelaar als ik is dat wel fijn. Uiteindelijk hebben we gewoon ons hart gevolgd. 

Waar hebben jullie uiteindelijk voor gekozen?

Het is een strak en modern ontwerp in fluogeel geworden, zonder tierlantijntjes. We kozen een tof dik papier met daarop heel eenvoudig de naam Mack met een vlindertje erbij. Die vlinder is voor ons heel symbolisch. Tijdens de reis waarop onze zoon verwekt is, zagen we elke dag een schitterende vlinder. Een soort teken dat er een wondertje in de maak was. De randjes van het kaartje kregen een fluolaagje, edgepainting heet dat geloof ik. Dat zorgt voor een extra speciaal effect. Ook qua doopsuiker kozen we voor iets minder traditioneel: een zeepje en geurstokjes.

Heeft Bravoo jullie verrast met de aanpak?

Bij Bravoo ben je geen nummer, je krijgt echt een vip-behandeling. Je voelt je echt bijzonder als je aanklopt bij Bravoo. Ze hebben ons echt geholpen om ervoor te zorgen dat het plaatje klopt. Het concept werd zelfs doorgetrokken tot in de omslagen. De naam kiezen en daarna ook het kaartje en de doopsuiker is één van de eerste dingen die je doet voor je kindje. Ik vond dat het moest passen bij de baby en ik weet zeker dat hij er binnen enkele jaren fier op zal zijn. 

Waren jullie vrienden en familie verrast?

We waren in eerste instantie zelf heel blij verrast. Het is zo mooi geworden! Het was heel tof om te zien hoe goed alles bij elkaar paste en hoe perfect alles was afgewerkt. Van vrienden en familie kregen we trouwens alleen maar positieve commentaren. Ze vonden ons concept verrassend, zoiets hadden ze nog nooit gezien.

Zou je Bravoo aanbevelen?

Zeker! Ze weten waar ze mee bezig zijn. Je voelt dat het team van Bravoo je helpt met hart en ziel. Ze leven echt met je mee. Je bent ook gerust dat je met een geboortekaartje en doopsuiker naar huis gaat dat perfect bij je past en dat tot in de puntjes in orde is.