• by:
  • June 8th, 2022
  • Category:

Ja, ik wil... - Trouwen in stijl


Bravoo geeft jullie moment vol liefde graag vorm. Ben je net als Margaux en Arnout op zoek naar puur en creatief drukwerk dat past bij wie jullie zijn als koppel? Bravoo ondersteunt en inspireert je graag.

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Hoe belangrijk was de huwelijksuitnodiging voor jullie?

Heel belangrijk. Ik ben iemand die de dingen graag grondig aanpakt. Dat geldt voor mijn zaak Immo Margaux, maar zeker ook voor mijn huwelijksfeest. Ik wilde dat onze gasten zouden uitkijken naar onze grote dag en dat het een feest zou zijn waar nog lang over

nagepraat werd. Voor mij begint een feest bij de uitnodiging. Want een goedgekozen uitnodiging geeft je gasten een voorproefje van wat ze mogen verwachten. Bij Bravoo hebben ze aandacht voor de dingen die ik belangrijk vind: persoonlijkheid en kwaliteit.

En zo kwamen jullie bij Bravoo terecht. Konden zij vorm geven aan jullie ideeën?

Zeker! Het leuke bij Bravoo is dat je al heel wat inspiratie kan opdoen in hun studio. Je ziet verschillende materialen. Niet alleen als staal, maar ook echt in uitgewerkte concepten. En er zijn supertoffe dingen mogelijk binnen elk budget. Ze vroegen bij Bravoo trouwens niet alleen naar wat we mooi vonden, maar ook naar het type feest dat we voor ogen hadden, hoe onze dag eruit zou zien,…

Waar hebben jullie uiteindelijk voor gekozen?

Ik ben eigenlijk een grote fan van velours. Zo’n streelzacht kaartje, dat heeft iets. Maar bij Bravoo lieten ze ons ook linnen zien en daar zijn we als een blok voor gevallen. Het voelde nog net iets specialer. En dat was wat we zochten. Samen met de experts

van Bravoo kozen we voor groen linnen. In een tint die past bij de herfst: het seizoen waarin we trouwden. Het ruwe en natuurlijke van de stof, combineerden we met goudfolie. Origineel én stijlvol.

Trokken jullie de lijn ook door op het feest?

Ja, omdat ik het belangrijk vind dat het plaatje klopt, lieten we ook menu’s, drankkaarten, signalisatieborden en een gastenboek maken in dezelfde stijl. En toen ik last-minute bedacht dat ceremoniekaartjes met de structuur van onze viering een meerwaarde zouden zijn, was dat voor Bravoo geen enkel probleem. We kozen ook voor witte en groene bloemen en linnen op de tafels. Het was echt af.

Heeft Bravoo jullie verrast met de aanpak?

We waren écht tevreden over het team van Bravoo. Ze zijn vriendelijk, professioneel en ze streven naar perfectie. En dat gaf ons het nodige vertrouwen. Je wordt persoonlijk begeleid en da’s toch anders wanneer je voor een grote online drukker kiest bijvoorbeeld. Wat ons misschien nog het meeste heeft verrast is dat iedereen oprecht geïnteresseerd was in ons verhaal en ons feest.

Zou je Bravoo aanbevelen?

Ongetwijfeld! Het is de ideale match voor wie op zoek is naar drukwerk dat aansluit bij zijn eigen persoonlijke stijl. Bravoo heeft zoveel mogelijkheden en ze voelen er perfect aan wat past bij jou. Gewoon langsgaan zou ik zeggen.